Home

Documentaire gezondheid Videoland

Maag-darmchirurg Anke Smits krijgt een patiënt met kanker op de poli van wie de gezondheid zo slecht is, dat ze twijfelt of hij een operatie wel aankan. En chirurg Bas Wijnhoven opereert een patiënt met slokdarmkanker. Aflevering 6. 37 min. Kinderoncoloog Dannis van Vuurden is in psychotherapie gegaan om met de heftigheid van zijn werk om te kunnen gaan. Revalidatiearts Ilse van Nes. De beauty-industrie heeft een grote impact op het milieu, maar hoe zit het met je gezondheid? De groep schrikt van de aanwezigheid van asbest en chemicaliën in make-up. Is het eigenlijk wel mogelijk om veilige en duurzame make-up te maken? Beauty Laid Bare. 2021; Documentaire; 1; Seizoen. Vier jonge Britten, ieder met een eigen kijk op make-up, gaan op zoek naar de geheimen van de beauty. 2020 • Documentaire, Sport. Meer info. Fred: Het Andere Gezicht. 2020 • Documentaire. Meer info. Nigel Marven's Wild Central America. 2020 • Documentaire. Meer info. Gewoon Boef. 2020 • Documentaire, Reality. Meer info. Mede Mogelijk Gemaakt... 2020 • Documentaire. Meer info. De Leeuw van Zeeland. 2020 • Documentaire . Meer info. The Grand Party Hotel. 2020 • Documentaire. Meer. Daarom hebben wij wat onderzoek gedaan en tien van de beste documentaires op Videoland in willekeurige volgorde voor je op een rijtje gezet. Voor ieder wat wils! Anthony Bourdain: Parts Unknown. In deze documentaire reist wereldberoemde chef-kok Anthony Bourdain de wereld over om te kijken hoe andere mensen leven en vooral eten. Naar eigen zeggen wil hij ''eten en drinken met mensen zonder. Wat mij betreft de über-documentaire in de categorie gezondheid. Deze documentaire legt heel helder uit waarom een chronische en hoge consumptie van dierlijke producten je gezondheid op de lange termijn schaadt. Vele grote namen komen aan het woord om uitleg te geven over de gezondheidseffecten van dierlijke voeding. 2. Food Choices . Deze documentaire legt bloot welke effecten voeding heeft.

Reptielengek: De Nederlandse vrouwelijke ecoloog en herpetoloog Sterrin Smalbrugge leert kinderen alles wat ze moeten weten over reptielen. Welke soorten reptielen zijn er, wat eten ze en waar komen de dieren voor? In het programma worden kinderen uitgedaagd om zelf de natuur in te trekken, waar zoveel te ontdekken valt Documentaires op Videoland bekijk je misschien toch minder snel dan een film of serie. We weten namelijk dat er een lading aan goede series te bekijken zijn op de streamingdienst. Ook zijn er. Videoland heeft met duizenden films en series uit binnen- en buitenland het grootste en meest gevarieerde online aanbod van Nederland. Hier vind je een overzicht van het aanbod. Daarnaast biedt Videoland ook Live en Replay TV aan. Meer informatie vind je hier. Ons aanbod is onder te verdelen in uiteenlopende genres, waaronder een groot aantal films en series voor kinderen. Het aanbod wordt. #Eerlijkefoto: Als een van de weinige BN'ers zwemt Miljuschka tegen de stroom in en spreekt zij zich uit tegen het beeld dat op social media wordt gecreëerd. Ze duikt in de wereld van de 'ultra strakke' instagrammers die tot het uiterste gaan voor het perfecte plaatje en gaat het gesprek aan met Bekende Nederlanders zoals Linda de Mol, Famke Louise en Victoria Koblenko, om hen te vragen: wat.

1.10.2020 15:39. Miljuschka Witzenhausen, de bodypositivity-queen van Nederland, heeft samen met Videoland een vierdelige-serie gemaakt over het zelfbeeld van vrouwen. #eerlijkefoto is vanaf vandaag te zien op de streamingsdienst. Miljuschka onderzoekt de invloed van social media op het zelfvertrouwen van vrouwen Profession: Queen!: Wat doen de koninginnen Letizia van Spanje, Mathilde van België en Máxima van Nederland eigenlijk de hele dag? De grondwet van hun land kent de vrouwen van de gekroonde staatshoofden geen officiële functie toe, maar toch spelen ze een belangrijke rol. Hoe benutten ze de speelruimte die ze hebben? Ze zijn een jaar lang gevolgd in binnen- en buitenland De Videoland-docu is getiteld: Tijd is geld. Wel zo toepasselijk. De horlogewereld is over het algemeen nogal besloten. Horlogehandelaren zijn ook niet voor niets voorzichtig. Je wil niet het risico lopen om op de radar te verschijnen van criminelen door een misplaatste uitspraak of door iets prijs te geven waar kwaadwilligen iets in zien. Ondanks dat hij nog maar 27 jaar oud is, rijkt zijn. Documentaires over voeding, gezondheid, gezonde leefstijl, vegan en afvallen.Zonder goede Voeding is je Gezondheid niet compleet, dat is zeker! Voeding in het algemeen is dan ook een onderwerp waar iedereen meer aandacht aan zou mogen besteden, en daar kunnen informatieve en inspirerende Documentaires en films zeker bij helpen Deze documentaire op Videoland doet uit de doeken hoe Meghan vervreemd raakte van haar familie, en dat soort drama is natuurlijk voor iedereen smullen. De Lockerbie Ramp. De naam Lockerbie roept bij velen slechts vage herkenning op. Vrij lang geleden, in 1988, storte er op dit Schotse dorpje een vliegtuig neer als gevolg van een terroristische aanslag. De ramp koste aan 270 mensen het leven.

Vanaf 11 september is dat te zien in de documentaire 'Veerkracht: gevecht tegen corona' op Videoland. In de documentaire vertellen patiënten, artsen en verpleegkundigen van het Udense ziekenhuis hoe zij tegen de coronauitbraak aankijken. Filmmaker Marc Pos kwam niet zomaar uit bij Bernhoven, want het ziekenhuis bevond zich in het epicentrum van de coronauitbraak. Coronacentrum De eerste. Documentaire 'Veerkracht' over de coronacrisis vanaf 11 september te zien bij Videoland. Geplaatst: vrijdag 11 september 2020. Vanaf vandaag is de documentaire 'Veerkracht: gevecht tegen corona' over Bernhoven te zien bij Videoland. Tijdens de coronacrisis moesten alle zeilen worden bijgezet om de toestroom aan patiënten te kunnen helpen Documentaire, Sport. Acteurs Epke Zonderland Shanice van der Sanden Lieke Wevers. Taal Nederlands. Kijk 14 dagen gratis Inloggen. Afleveringen; Over serie; Seizoen 1; Seizoen 1Laatste afl. Afl. 1: Epke Zonderland - Laatste Kans Op Goud. 31 min. We volgen Epke Zonderland in zijn voorbereidingen naar de Olympische Spelen in 2020. Op het WK in Stuttgart valt Epke van de rekstok en mist z'n kans. Videoland heeft wát je wilt, wánneer je het wilt en wáar je het wilt, voor een vast bedrag per maand. Wij hebben een gevarieerd aanbod voor alle leeftijden. Bekijk bij ons onder andere de.

Topdokters - Videolan

 1. Sepanta (19) is een vriend van Levy en ook hij hoort tot de top van de Nederlandse OnlyFans creators. Sepanta werd geboren in een asielzoekerscentrum in Nederland omdat zijn familie vluchtte uit Iran. En nu boert hij goed met OnlyFans. Hé kijk nou, daar hebben we Rosanna (29) & Niels (30) uit Temptation Island
 2. De Videoland-documentaire 'OnlyFans Uncovered' gaat over wie er op deze manier geld verdient, maar ook de andere kant van bezorgde ouders en betalende fans
 3. Bibian Mentel te zien in nieuwe documentaire op Videoland. Bibi­an Men­tel is van­af 21 okto­ber te zien in een gloed­nieu­we docu­men­tai­re op Vide­o­land. In het intie­me por­tret 'LEEF' gaat het over de strijd­lust van Bibi­an, haar posi­ti­vi­teit en de dans met de dood. In eer­ste instan­tie wil­de ik de docu­men­tai­re laten maken als her­in­ne­ring.
 4. gkanaal niet. Deze exemplaren zijn te goed om te missen. 14/09.
 5. uten.
Onthullende documentaire Moorddossier Holleeder nu te zien

Videoland documentaire Tijd is Geld geeft inkijkje op de horlogewereld. In de Videoland drieluik Tijd is Geld geeft Jasper Lijfering, de meest succesvolle horlogehandelaar van Nederland en eigenaar van Amsterdam Vintage Watches, samen met zijn kompanen Ramon van der Lee en Rutger Kooijman een unieke inkijk in de gesloten wereld van de horloge. De Videoland Original Breaking Meth, geproduceerd door Posh Productions en geregisseerd door Jessica Villerius, is vanaf vandaag - woensdag 3 februari - exclusief te zien bij Videoland. Lees ook: Videoland komt met documentaire over OnlyFan Videoland komt met documentaire over Only Fans - Ditjes & Datjes Op Videoland verschijnt binnen.. Videoland. Entertainment Serie opnieuw kijken: 5 goede redenen. door Redactie JFK 5 juni 2021. door Redactie JFK 5 juni 2021 17:57. Entertainment Dit zijn de tien singles uit Love Island 2021. door Redactie JFK 20 mei 2021. door Redactie JFK 20 mei 2021 19:45. Entertainment Villa Oranje: Oud-topvoetballers blikken vooruit op EK 2021 . door Judith Kox 17 mei 2021. door Judith Kox 17 mei 2021 11. Videoland komt met documentaire over OnlyFansPlease Subscribe: https://www.youtube.com/channel/UCvoaPwwW5n7SCJHejJfL0bw?sub_confirmation=1Source: https://www..

Op Videoland kun je sinds eind vorige week kijken naar een bijzondere documentaire over 6 olympische sporters. Ze zijn door de makers van de serie een jaar lang gevolgd in de aanloop naar de Olympische Spelen in Tokio. We weten allemaal dat hun dromen zijn verstoord door de komst van het coronavirus, maar ze blijven bestaan Documentaire waarin de hedendaagse westerse eetgewoontes onder de loep worden genomen. Een combinatie van onvolledige wetenschap, politici en slimme marketing campagnes lijkt ervoor te zorgen dat de mens steeds vaker voedsel tot zich neemt dat de gezondheid in gevaar brengt. Vooral de afgelopen decennia is er een snel stijgende lijn te zien in het aantal gezondheidsklachten waarvan ongezond. Videoland: Bekijk hier de nieuwste films en series! De zomerperiode is alweer officieel afgesloten. De herfst start op 22 september. Dit betekent dat het steeds vroeger donker wordt, de bladeren verkleuren aan de bomen en de wintertijd gaat weer in. Al met al perfect weer om binnen op de bank een vette film of serie te bingewatchen Niet beschikbaar op Videoland; Niet beschikbaar op Disney+; Niet beschikbaar op Google Play; Over Heal Change your Mind. Change your Body. Change your Life. Deze documentaire neemt de kijker mee op een wetenschappelijke en spirituele reis waarin wordt ingegaan op het mechanisme dat onze gedachten, overtuigingen en emoties een enorme impact hebben op onze gezondheid. Door middel van verhalen.

Beauty Laid Bare - Videolan

Nieuwe documentaire over 6 olympische sporters: 'Helden van de Spelen' staat nu op Videoland . Op Videoland kun je sinds eind vorige week kijken naar een bijzondere documentaire over 6 olympische sporters. Ze zijn door de makers van de serie een jaar lang gevolgd in de aanloop naar de Olympische Spelen in Tokio. W... Lees artikel. Gezondheid 28.07.2020. Nieuwe documentaire over 6 olympische. Omdat hij te oud is volgens de leeftijdsgrens, verandert Angus zijn geboortedatum zodat hij aan de competitie kan deelnemen. Tegen alle verwachtingen in, maar met hulp van zijn disfunctionele familie, moet hij vechten tegen vooroordelen, een slechte gezondheid en de tijd, om het ticket te winnen en de reis van zijn dromen te maken Een documentaire over seksverslaving en genezing hiervan. Paul Ginocchio's The Courage to Love is een baanbrekende documentaire over de reis van 4 personen van de pijn en schaamte van een seksuele verslaving naar de hoop op genezing ervan. Ik hoop dat The Courage to Love [ Videoland. Opmerkelijk; Wetenschap; Tech. Android Nieuws; Apple Nieuws. Reizen. Goedkope vliegtickets. Meer. Auto Nieuws; Gezondheid; Gratis Producten; Wonen. Inloggen. Bizarre politie-achtervolging: autodief scheurt met 170 km/u tegen het verkeer in over de A2. Moeder die omgekomen zoon herdenkt in motorparade VS verongelukt zelf op haar motor . Belgische overheidsdienst gehackt. Hier via XS4ALL, alleen op de tv. Hopelijk blijft XS4ALL nog wel bestaan, want mocht KPN daarmee stoppen dan gaan we niet naar KPN toe. Eigenlijk is het merkwaardig dat een bedrijf dat notabene via KPN ooit is begonnen beter is dan KPN zelf

5 april 2021. - Advertentie -. Vanaf 9 april 2021 is de 3-delige documentaire OnlyFans Uncovered te zien op Videoland. Het social media platform OnlyFans is in een paar jaar uitgegroeid tot een waar fenomeen. In deze docu doen een aantal succesvolle Nederlandse creators hun verhaal. Hoe ver gaan ze om betalende fans tevreden te houden? Sex sells Wie vijf minuten van de documentaire heeft bekeken, zal niet verbaasd zijn dat Lars Bos (25) - de echte naam van zanger Snelle - oververmoeid is geraakt. Snelle werd de afgelopen twee jaar geleefd De Videoland Tag - Vragen. Sinds wanneer ben jij lid van Videoland? Welke categorieën kijk jij vooral? Wat maakt het dat je Videoland zo leuk vind? Wat is je top-5 serie aanraders op Videoland? Wat is je top-5 film aanraders op Videoland? Welke documentaire op Videoland vond jij een aanrader? Wat is de grootste afrader op Videoland, en waarom Misschien heb jij 'Geraldine en de vrouwen' al gezien op Videoland, nu er twee afleveringen uitgekomen zijn. Misschien twijfelde je nog of je deze serie wilt kijken of heb je er nog nie... Verder lezen.. Tygo in de psychiatrie: effecten corona Zaterdag 20 juni 2020 19:00. 1. Eerder kon je al lezen over de EO- serie Tygo in de psychiatrie. Hierin zag je hoe Tygo Gernandt de wereld van labels. In de documentaire laat ze de verschillende kanten van haar strijd zien. Bibian ziet hem zelf voor het eerst met een kleine groep vrienden. Ze vertelt: Het leek mij leuk om de film op een groot scherm in een kleine club te kijken. Dat was heel speciaal en bijzonder. 'Ik heb ook tranen' We zien Bibian regelmatig verschijnen in de media met een lach op haar gezicht, maar dat laat wat haar.

De meeste Netflix -lijstjes haken in op de nieuwste films en series of de grappigste realityprogramma's. Toch kun je via de streamingdienst ook een fijne verdiepingsslag maken. We selecteren 8 inspirerende en spirituele Netflix-docu's, afwisselend van onderwerpen over minimalisme tot de wet van aantrekkingskracht Het weergeven van mentale gezondheid in films en series lijkt de laatste tijd veel vooruitgang te boeken. En dan met name de bespreekbaarheid van het onderwerp. Het komt zeker nog voor dat mentale stoornissen alsnog worden neergezet als iets engs, of iets onbegrijpelijks. Denk maar aan de recente film Split, met James McAvoy. Hier speelt [ 10 oktober 2019 - Vanaf vandaag is de nieuwe documentaire 'Hoofdzaken: Shocktherapie' van Jessica Villerius op Videoland te zien.Zij volgt daarin Jessica (23) en Fleur (30) die lijden aan ernstige depressies en daarvoor een intensieve ECT behandeling (Electro Convulsie Therapie) ondergaan.. Bijna 20 procent van de volwassenen in Nederland krijgt in zijn of haar leven last van een depressie Still uit de documentaire Veerkracht. Beeld RTL/Videoland Verantwoordelijkheid Ook toen het ziekenhuis op slot ging voor bezoek, en de patiënten in eenzaamheid het virus moesten zien te overwinnen, draaiden de camera's door. Toch heeft filmmaker Pos zich daar nooit ongemakkelijk over gevoeld. 'Wij voelden ons juist ongelooflijk verantwoordelijk voor de taak die wij te doen hadden. Wij.

Documentaire series - Videolan

Vanaf deze week kan je via Videoland kijken naar de nieuwe documentairereeks Eetstoornissen: Maskers af. Documentairemaakster Jessica Villerius produceerde in samenwerking met LINDA.tv een vierluik over de meest voorkomende eetstoornissen. Dit keer dus niet enkel anorexia in de aandacht, maar De documentaire 'Moordtieten' is 1 juni om 20.25 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3. Dionne Slagter onderzoekt gevaren van siliconen borstimplantaten in docu 'Moordtieten' Acht jaar geleden koos Dionne Slagter (30) voor een borstvergroting, om na een onzekere periode vol pesterijen en anorexia eindelijk vrouwelijke vormen te hebben Gezondheid; Schoonmaken; Mode & Beauty; Huis & Tuin; Lifehacks; Actueel; Showbizz ; Showbizz. Miljuschka nog openhartiger over lichaam in nieuwe documentaire 'Ik heb de antwoorden ook niet, maar ga er wel naar op zoek' Miljuschka Witzenhausen oogst veel lof met de eerlijke foto's die ze van haar lichaam deelt op social media. Met deze beelden wil ze mensen laten zien dat ze trots op.

Documentaire 'Veerkracht: gevecht tegen corona' laat de coronacrisis zien van het zwaarst getroffen ziekenhuis van Nederland. Vanaf 11 september te zien op Videoland. Zoveel mogelijk thuiswerken, 1.5 meter afstand houden, vaker je handen wassen en in je elleboog hoesten. Een half jaar geleden had niemand verwacht dat dit het 'nieuwe. Nu te zien: documentaire over het leven van koningin Máxima. De documentaireserie Profession: queen! gaat over het leven van 3 Europese koninginnen, onder wie onze eigen koningin Máxima. De serie waarin naast Máxima ook koninginnen Letizia van Spanje en Mathilde van België hun dagelijks leven laten zien, kun je nu op Videoland bekijken

De 10 beste documentaires op Videoland - Trendin

Deze documentaire gaat er hoe dan ook komen, zodat wij eindelijk ons echte verhaal kunnen vertellen. Wat er k*t ging, maar ook zeker wat er goed ging. Dat is een klein stukje respect voor iedereen die er heeft gezeten, voor iedereen die er nog altijd last van heeft, en voor al onze vrienden die de hoogte prijs betaald hebben Moordenaar wilde wraak op regenten. Vol haat en wrok tegen het onrecht dat hem was aangedaan keerde hij zich tegen de regenten van de maatschappij. Dit met Gerrit Jan Heijn als zijn symbolische vijand. Zo ontvoerde Fredi, geheel zelfstandig tot ongeloof van justitie aan toe, op 9 september 1987 de toenmalige Ahold-topman Gerrit Jan Heijn Juultje Tieleman in lingerie laat temperatuur stijgen. Als je een beetje thuis bent in de wereld van de Nederlandse YouTubers, dan zal de prachtige Juultje Tieleman geen onbekende voor je zijn. De influencer tikt al bijna de 800.000 volgers aan op Instagram en haar populariteit lijkt alleen maar toe te nemen Al na vier minuten hangen de tranen onderaan mijn kin. Wat een indrukwekkende en prachtige documentaire over oud-snowboardster Bibian Mentel op Videoland. Voor deze documentaire is zij een jaar lang gevolgd door een cameraploeg. Meer over Bibian Mentel Bibian Mentel (48) werd 7 keer Nederlands kampioen, 7 keer wereldkampioen en 3 keer paralympisch kampioen

Voetballiefhebbers, opgelet! Afgelopen weekend verscheen voor het eerst de spraakmakende documentaire What Killed Maradona op de televisie, maar deze titel is ook al een aantal weken exclusief online te kijken op streamingdienst discovery+.De documentaire neemt de gezondheid en verslavingen van één van 's werelds meest opzienbarende en getalenteerde voetballers aller tijden onder de loep. In de gloednieuwe Videoland-documentaire OnlyFans Uncovered krijgen we een kijkje in het leven van verschillende OnlyFans-creators. Hoewel de documentaire pas morgen in première gaat, deelde RTL. Documentaire waarin de Britse arts Javid Abdelmoneim onderzoekt of crashdiëten echt zo slecht zijn voor de gezondheid als wordt beweerd. We volgen vier vrijwilligers die een extreem dieet volgen dat op de lange termijn moet zorgen voor gewichtsverlies. Zij laten vast voedsel links liggen en richten zich op een dieet van soepen en shakes met weinig calorieën Interessante series in het on demand aanbod van streamingdiensten als Netflix, NPO Start, Videoland en HBO Ziggo. films. Interessante films in het on demand aanbod van streamingdiensten als Netflix, NPO Start, Videoland en HBO Ziggo. boeken. Boekentips in de week van 27 februari ↑ artikelen. documentaire In de naam van de vader. In de VPRO-documentaireserie Het Zaad van Karbaat reconstrueert. Videoland maakt een documentaire over 10-jarige kickbokster Amira Tahri. De 10-jarige kickbokster Amira Tahri is viervoudig wereldkampioen kickboksen en heeft 100.000 volgers op Instagram. Als een van de eerste kickboks talenten wordt zij gesponsord door het sportmerk Nike. Amira is te zien in een 50-minuten durende documentaire bij Videoland. In de documentaire Amira geeft de Nederlands.

10 must-see Netflix documentaires (gezondheid

 1. In de Videoland Original 'Traumabazen - Vergismoord' neemt Humberto Tan de groep 8 leerlingen van de Valentijnschool in Rotterdam mee in het verdriet én herstel van Janke Verhagen, die haar man Stefan in 2014 verloor door een zogeheten 'vergismoord', gepleegd door de beruchte mocro-maffia. De aangrijpende documentaire is vanaf woensdag 9 december te zien bij Videoland. Op een warme.
 2. De documentaire is een intens, emotioneel, maar vooral indrukwekkend portret geworden van een strijdbare man in de meest oneerlijke strijd van zijn leven. 'Fernando Ricksen - De Finale Strijd' is 24 april te zien om 22.00 uur bij RTL 7 en vanaf dan ook bij Videoland. RTL 7 documentaire
 3. Berichten over gezondheid geschreven door Helmut Boeijen. Videoland 'Vroeger was ze dwars, nu is ze ook nog laesie', grapt echtgenoot Edwin over snowboardkampioen Bibian Mentel, die al jaren een gevecht op leven en dood levert met kanker.Sinds enige tijd zit ze ook in een rolstoel
 4. Maar voor die extra content moet je wel betalen. En dat levert Rosanna en Niels behoorlijk wat centjes op. Zo verdienen ze samen maar liefst 30.000 euro per maand. Ik vind het gewoon echt een.
 5. De documentaire 'Bibian Mentel LEEF' is vanaf woensdag 21 oktober exclusief te zien bij Videoland. Bibian Mentel: In eerste instantie wilde ik de documentaire laten maken als herinnering voor mijn dierbaren, als memoires. En om mensen te inspireren dat hoe uitzichtloos een situatie soms ook lijkt, er altijd wel een mogelijkheid is om van het leven te blijven genieten. We zijn gestart.
 6. MIND Korrelatie en 113 Zelfmoordpreventie verzorgen op woensdag 24 april 2019 samen opvang voor kijkers naar de documentaire 'Veda beslist zélf - Jong en een euthanasiewens'. Kijkers die zelf worstelen met ernstige psychische problemen kunnen chatten met een hulpverlener van MIND Korrelatie en kijkers die gedachten hebben aan zelfdoding kunnen hulp krijgen bij 113 Zelfmoordpreventie

Tweet. Dit was de finale van 'Thuis', seizoen 26! Vrijdag 11 juni kon Vlaanderen kijken naar de laatste superspannende, maar ook hartverwarmende 'Thuis-'aflevering van dit seizoen. En er is heel wat om naar uit te kijken, bij de terugkeer in september Hoewel het op Videoland stikt van de documentaires van bekende Nederlanders, heeft Anna Nooshin (33) nog geen behoefte aan een documentaire over zichzelf. Dit vertelt zij in de nieuwste &C Filmfonds Shorts is voor de realisering van een korte film in de categorie documentaire of fictie. De ontwikkeling van talent staat bij deze regeling centraal, alsook de zoektocht van de maker naar een eigen handschrift, en de behoefte om deze te vinden middels een originele, urgente en authentieke korte fictiefilm of korte documentaire

Reptielengek - Videolan

 1. g Britney Spears maakte veel tongen los toen het op 5 februari werd gelanceerd. In de docu is te zien hoe Britney Spears vanaf haar 16e wereldberoemd werd met de hit Baby one more time. De bekendheid en druk zorgde ervoor dat Britney in 2007 een mentale inzinking kreeg, waarna ze onder curatele kwam te staan van haar vader
 2. Vul je gegevens hier in om je stem te activeren. Onder de stemmers verloten we twee entreekaarten (1 winnaar krijgt 2 kaarten) voor de avond van de uitreiking van de MIND Antonie Kamerling Award.. De award wordt op donderdagavond 12 december a.s. uitgereikt door Jan Kooijman, presentator van de TV serie #jesuisdepri - winnaar van de award in 2018, in het sfeervolle Amersfoort
 3. FRED & FRIENDS VERPLAATST NAAR 2021! Wegens de maatregelen rondom grootschalige evenementen, hebben wij moeten besluiten om Fred & Friends te verplaatsen naar 17 en 18 september 2021. Natuurlijk vinden wij dit heel erg jammer, maar gezondheid en veiligheid is het allerbelangrijkste. Volgend jaar, het jaar waarin ik 45 jaar word, zal het feest nóg groter worden
 4. Jessica Villerius is echt een briljante documentaire maakster en in deze documentaire geeft zij een kijkje in de wereld die wordt beheerst door crystal meth. Ze bekijkt dit vanuit verschillende perspectieven en laat zien hoe gevaarlijk deze drugs is. Temptation Island USA. Er is waarschijnlijk geen een lijstje wat ik heb gemaakt over Videoland waar niet een programma als Temptation Island in.
 5. Documentaire; Drama; Familie; Kids; Mysterie; News; Reality; Sci-Fi Fantasy; Soap; Talkshow; War Politics; Western; search. Videoland TV Series. apps menu. star 7.8. Surviving R. Kelly 2019. Surviving R. Kelly 2019. star 7.8. star 7. Bagels & Bubbels: zij hoort bij mij 2015. Bagels & Bubbels: zij hoort bij mij 2015. star 7. Wat gebeurt er als een simpele bakkersjongen verliefd wordt op een.

Videoland is daardoor eigenlijk een beetje op de achtergrond terecht gekomen. Natuurlijk keek ik wel mijn favoriete Temptation Island USA en begon ik aan Married at first sight, wat ik nog nooit eerder had gekeken. Maar verder liet ik Videoland eigenlijk links leggen omdat ik volledig werd opgeslokt door Netflix. Toch vond ik een paar must see's toen ik door de Videoland app aan het scrollen. Videoland zet seizoen 1 tot en met 4 op 9 februari online. Deze 4 seizoenen bestaan uit 88 afleveringen van zo'n 45 minuten. Deze serie volgt Phil Coulson, de oprichter van SHIELD. Binnen deze organisatie vechten superhelden tegen buitenaardse vijanden. Daarnaast is Phil bezig met een persoonlijk zoektocht. Hij wil meer weten over zijn eigen dood. Hij werd eerder vermoord door Loki, maar.

Documentaires op Videoland die je vandaag nog wil zie

 1. Het programma gemist overzicht van TVblik geeft een alfabetisch overzicht van alle programma's die op dit moment op de televisie worden uitgezonden
 2. Fahrenheit 9/11 (niet te verwarren met Michael Moore's recente documentaire Fahrenheit 11/9 die tevens de moeite waard is) is één van Moore's controversieelste films ooit. Het is een documentaire die Moore's commentaar op 9/11 en de nasleep ervan bevat. Zijn betoog is dat de Amerikaanse overheid deze gruwelijke gebeurtenis heeft gebruikt om Afghanistan en Irak binnen te vallen voor.
 3. Verder lezen over TV en Netflix Dit zijn de nieuwe Netflix series en films in juni 2021 EK Voetbal bij meer providers in 4K te zien T-Mobile voegt Netflix en Videoland optie toe aan mobiel unlimited abbo Heb jij de shufflefunctie van Netflix al ontdekt? Amazon neemt filmstudio MGM over: binnenkort veel meer films en series op Prime Video Kijk hem voor hij weg is: de trailer van Lupin deel 2.
 4. Dagelijkse talkshow waarin Beau van Erven Dorens, op geheel eigen wijze, de dag doorneemt met kijkers en actuele gasten. Hij bespreekt het laatste nieuws en duikt in onderwerpen die hem zelf opvallen, persoonlijk raken of dichtbij hem liggen

De Netflix-documentaire heeft de wereld aardig opgeschud, hoewel er ook de nodige kritiek is op de meeslepende optekening over plastic, visserij en de oceaan. Ali Tabrizi. Wanneer je Seaspiracy op Netflix kijkt, gemaakt door Ali Tabrizi, dan zal je ongetwijfeld opvallen dat deze documentaire meer is dan gewoon een vertelling over de voors en tegens bij een bepaalde kwestie. Deze docu zet een. Uitzending gemist? TVblik heeft het meest complete archief met televisie-uitzendingen en kent vele unieke functionaliteiten zoals: een televisieoverzicht van iedere BN-er, wekkers en het persoonlijke overzicht Dus of je nu je dagelijkse soap op Eén gemist hebt, een documentaire op Canvas vergeten bent of te laat was voor je favoriete show op VTM, je kunt altijd terecht bij TVGemist.be. Tips van de redactie - de beste Vlaamse tv-programma's. De redactie bij TVGemist.be selecteert iedere dag de leukste, beste, spannendste en meest bijzondere video's voor onze gebruikers. En dat is natuurlijk ideaal. 9-apr-2019 - Lekker met de beentjes omhoog ontspannen met een vrouwen serie. Ik heb de 6 leukste vrouwen series op Videoland voor je op een rij gezet. Enjoy

Flip van der Kuil as Barrie from New Kids

Documentaire, 2020 Regie: Heddy Honigmann In 100UP ontmoet regisseur Heddy Honigmann een kleurrijke verzameling 100-plussers uit verschillende delen van de wereld. Ze hebben al meer dan een eeuw geleefd en waren getuige van grote historische gebeurtenissen, maar in plaats van in het verleden te blijven hangen, kijken ze vooruit. Met de klok die. De documentaire Bibian Mentel: Leef is vanaf 21 oktober te zien bij Videoland. In de docu kun je onder andere zien hoe Bibian ontzettend blij is na de afloop van de finale van Dancing with the Stars, maar ook intens verdrietig is als ze hoort dat de kanker in haar rug aan het uitzaaien is. Ik vind het leven nog veel te leuk, ik wil nog zo. Met haar documentaire (te zien op Videoland) probeert Jessica Villerius de wereld achter meth in Nederland bloot te leggen. De docu. Te beginnen met de documentaire Breaking Meth. Die gaat over meth-amfetaminen in Nederland. De politie is druk met het oprollen van meth-labs. Nederlandse drugsproducenten lijken deze nieuwe markt te hebben ontdekt. Mexicaanse koks -jongens die het recept. VTM GO, dat zijn alle series en films van VTM, VTM2, VTM3 en VTM4. Kijk gratis live of uitgesteld. Waar je wil. Wanneer je wil. En op elk scherm

Mentale gezondheid. We kunnen weer: vijf geweldige natuurhuisjes in Europa. Clubhouse ook eindelijk beschikbaar voor Android-gebruikers . Vandaag is IDAHOBIT: Zo vier je ruim 30 jaar tegen holebi- en transfobie. Door Eveline Meijer - 17 MEI 2021 . @_eefj. W ereldwijd vieren we ieder jaar op 17 mei IDAHOBIT: de Internationale Dag tegen Homo-, Lesbo-, Bi-, Trans- en Interseksefobie. Voor. In het eerste deel van de documentaire is van den Heuvel in Colombia en spreekt hij met de makers en de vernietigers van het kostbare witte poeder. In de havens van Apartado en Santa Marta constateert John hoe makkelijk het is om drugs via containers naar Nederland te verschepen ondanks de controles Zaplog is een feed en startpagina voor de beste Nederlandse websites en blogs. Van de beste artikelen van kwaliteitskranten tot blogs. En van webshops tot commerciële websites

De volledige documentaire zien? Ga dan naar Videoland. Het beste van LINDA.nl direct in je mail? Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Delen. NET BINNEN . Klok bij 'Tussen kunst en kitsch' blijkt fortuin waard: 'Leuk voor de kinderen' Fragment gemist 06.06.2021 | 21:15 UUR. Meghan Markle bevallen van dochter en dit is haar prachtige naam Hallo baby 06.06.2021 | 18:31 UUR. Aantal nieuwe. Dikke mensen hebben het onvoorwaardelijke recht op gelijkwaardige behandeling Van media tot mode industrie, van huisarts tot sollicitatiegesprek; dikke mensen worden regelmatig benadeeld, bespot en veelal bestempeld als lui en ongezond. Dikke Vinger strijdt hier tegen. Want alle mensen verdienen - onafhankelijk van gewicht, lichaamstype of gezondheid - respect en een gelijkwaardige.

Videoland Unlimited beschikt over een ruim aantal films die te huren zijn, als abonnee kun je deze films gratis bekijken. Helaas zijn het niet altijd de beste titels en bieden de andere streamingdiensten toch veel meer en nieuwere films en series. De maandelijkse kosten van Videoland Unlimited zijn €10,- per maand. Deze dienst is maandelijks opzegbaar Zojuist heeft zangeres Famke Louise, in samenwerking met Bont voor Dieren en Videoland, de documentaire 'Bont Girl' gelanceerd in de Westergasfabriek in Lees verder... nieuws. Noord-Holland. maandag, 10. december 2018 - 11:07 . Reactie politie op documentaire Verdacht . Op maandagavond 10 december wordt de documentaire 'Verdacht' uitgezonden op 2DOC. Deze documentaire laat veertien. Famke verwijderde de foto al snel en biechtte de waarheid op: de foto verwijst naar een documentaire van Videoland waarin ze als vertegenwoordiger van haar fictieve modemerk op reis gaat naar.

Kijk onbeperkt series en films - Videoland

Hebben jullie de indrukwekkende documentaire Categories Geen categorie • Tags Gezondheid, Identiteit Kijktip #2: Goedkope kleding, wie betaalt de prijs? Published on 28 juli 2017 28 juli 2017 door dejongeidealist. Tijdens mijn eerste vakantiedagen van dit jaar probeerde ik Videoland.com uit. Ik ben gek op documentaires en mijn oog viel direct op de titel Goedkope kleding: wie betaalt de. 26-aug-2020 - Ontdek wat Netflix, Videoland, NPO Start Plus en andere streamingdiensten te bieden hebben op de site Streamwijzer 28-apr-2020 - Proeven van de culinaire kunsten van Juliën van Loo tijdens de opnames van de Nieuwe Garde, de nieuwe documentaire serie van Videoland De documentaire-reeks brengt oaafhankelijke onderzoeksjournalistiek in actuele documentaires, met spraak- en nieuwsmakende onderwerpen. ZEMBLA Uitzendingen. Oud, Maar Geen Dor Hout . Bescherm de ouderen en houd je aan de maatregelen. Dat is het advies als de coronapandemie uitbreekt. Al snel klinkt telkens de vraag: slaat de balans niet te ver door naar het 20-05-2021. NPS. Alle.

Het zijn rare tijden en die vragen om duiding. Met onze huisfilosoof Rutger reflecteren we op de moderne liefde. Hoe zouden de oude Grieken kijken naar al onze date dilemma's? We gaan jaren terug in de tijd om samen met ideeën van Plato te onderzoeken wat liefde eigenlijk is en krijgen nieuwe inzichten op ons [ Acteur Corey Feldman zei in de documentaire (My) Truth: The Rape of Two Coreys dat Charlie zijn jeugdvriend Corey Haim heeft verkracht. Haim zou toen 13 zijn geweest, Sheen 19. Corey's ex-vrouw Susie Feldman en Lost Boys co-ster Jamison Newlander bevestigden het verhaal. Charlie ontkende alle beschuldigingen en noemde het ziek, verdraaid en. Drievoudig paralympisch kampioene Bibian Mentel (48) overleden Bibian Mentel is overleden, dat maakte het gezin maandagavond bekend op Instagram 'Spoorloos': Ernie zoekt haar geheime zus Na het overlijden van haar moeder vonden Ernie en haar twee zussen een lijstje met drie foto's van een meisje van ongeveer 9 maanden oud en de datum 'mei 1942'. Toen Ernie navraag ging doen in de familie, bevestigde een oom dat haar moeder een kindje had gekregen en afgestaan Villerius maakte eerder deze maand op Videoland al indruk met Breaking Meth. Dit vanwege zijn beperkte mentale gezondheid na een herseninfarct. De Rechtbank beslist op 4 maart of de strafvervolging zal plaatsvinden of zal worden geschorst. Het Openbaar Ministerie wil de vervolging stoppen. Van D. zit gevangen in zijn eigen brein, aldus de officier van justitie. Zicht op verbetering.

#Eerlijkefoto - Videolan

 1. De zanger stelt zijn fans in de ochtendshow Jan-Willem Start Op eerst gerust: het gaat beter met hem! Terug naar de studio Ik ben inmiddels weer helemaal op de been, we gaan vandaag weer de studio in om te kijken wat ik kan doen, vertelt de nog altijd schorre zanger aan presentatoren Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte.Ik was hartstikke ziek, we weten dat het een rotziekte kan zijn
 2. Bibian Mentel is overleden, dat maakte het gezin zojuist bekend op Instagram. Ze is 48 jaar geworden. Met Mentel verliest Nederland niet alleen een drievoudig paralympisch kampioene, maar bovenal.
 3. Videoland offers a comprehensive view of the tangible phase of consumer video, when Americans largely accessed movies as material commodities at video... × . Om je de best mogelijke gebruikerservaring te bieden op onze website maken we gebruik van cookies. Door onze website te blijven gebruiken, stem je hiermee in. Ik wil meer weten over het gebruik van cookies OK, ik begrijp het. Extra veel.
 4. Onlyfans is big business voor Rosanna Voorwald en haar vriend Niels van der Zanden. In een documentaire onthullen ze hoeveel ze ermee verdienen, maar er hangen ook wel nadelen aan vast
 5. Welkom op de website van Hnr-evc.nl. Hier vind u interessante links over allerlei internet diensten
 6. Documentaire. Zelf vertelt Hari liever een ander verhaal. 'Wie had nog gedacht dat ik na al die jaren vol problemen, na de gevangenis, terug zou komen om binnen twee dagen het Gelredome uit te.

#eerlijkefoto van Miljuschka nu op Videoland Superguid

Documentaire Voeding #18 Beste Documentaires over

Video: Bibian Mentel te zien in nieuwe documentaire op Videoland

Tientallen actievoerders aangekomen bij provinciehuisAvicii: True storiesFred bedankt steun en toeverlaat voor 14-jarig samenzijnVrienden Nicky Verstappen terug op plaats delict: 'HetJet van Nieuwkerk maakt docu voor NPO 3 - Televizier
 • Minecraft Switch seeds 2021.
 • BNB USDT Perpetual.
 • Quereinsteiger jobs Köln DB.
 • Amazon market cap history.
 • Google Rezension anonym.
 • Virgin Bet withdrawal.
 • Boxcryptor Mac.
 • Genesis Mining payouts.
 • Google Suche funktioniert nicht.
 • PokerStars Russia.
 • Crypto. com burning coins.
 • Frankvitalik.
 • Wat is een Ledger.
 • Forex Market Öffnungszeiten.
 • Rest der Welt mzee.
 • Kurs Flossbach und Storch vor.
 • Cryptocoryne undulatus.
 • Wer schenkt mir 1 Millionen Euro.
 • Laetitude Erfahrungen.
 • Transfert compte titre vers autre banque.
 • Pflegeheim Preiserhöhung 2021.
 • Implenia Restrukturierung.
 • Amazon drone company stock.
 • Linux get filehash.
 • Wall Street 2 IMDb.
 • Paysafecard Pay later.
 • Sell Bitcoin in Uganda.
 • Rhino affiliates.
 • Interactive Brokers paper trading account.
 • Media Markt Newsletter.
 • Whatsminer m3v2 profitability.
 • Europcar News.
 • Skistar Aftonbladet.
 • Personality test BBC.
 • TradingView Pro.
 • OneLife News Deutsch 2020.
 • Premiere Pro shortcuts cut.
 • Slotpark mod APK download.
 • Amerikanische Getränke Alkohol.
 • Ehorses 2348332.
 • Myc Trading indicator download.